WIE ZIJN WIJ

rogier snijder

ROGIER SNIJDER

Praktijk eigenaar

24 jaar, woon in Dwingeloo en begeleid sinds 2011 mensen met sporten. Samen met iemand doelen stellen en hiernaar toe werken vind ik één van de leukste dingen van mijn werk. Voor iedereen is er een andere aanpak nodig. De één zal gemotiveerd moeten worden en een stok achter de deur nodig hebben. De ander zal afgeremd moeten worden. Het is voor mij elke keer weer een leuke uitdaging om bij ieder persoon een passend plan van aanpak te maken.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik speel onder andere rugby bij RC Dwingeloo. Ik ben een fervente wintersporter en doe dit al sinds mijn 4e jaar. Ook heb ik twee seizoenen ski-les gegeven wat ik gezellig vond om te doen met de skigroepen. In de zomer ben ik graag buiten en regelmatig in de bergen te vinden om hier te wandelen of te downhill mountainbiken.

Sport en Beweging Agoog

Fitness instructeur (Fitvak A)

Personal trainer/medical personal trainer

Pilates instructeur

ERIK VAN TONGEREN

Praktijk eigenaar

27 jaar, getrouwd en woon samen met mijn vrouw in Dwingeloo. Sinds 2008 begeleid ik met veel plezier mensen bij revalidatie, fitness, voeding, coaching en bij groepslessen. Het samen behalen van de doelen tijdens de begeleiding is waarom ik mijn werk zo leuk vind. Mensen moeten het wel zelf doen, ik kan alleen handvatten geven!

In mijn dagelijks leven voetbal ik graag en ben ik werkzaam als technisch jeugdcoördinator. Verder ga ik vaak de natuur in met mijn hond, mountainbike ik regelmatig en in de zomer vind ik het leuk om te tennissen.

Sport en Beweging Agoog

Fitness instructeur A (NLActief)

Personal trainer (NLActief)

Gewichtsconsulent (BGN)

Masseur (NGS)

Psychologie en coaching (NCOI)

erik van tongeren
Alena

Alena Slim

Yoga Docent

Visie
Een bewuster, gezonder en gelukkiger leven.

Het woord ”yoga” betekent eenwording. Eenwording van lichaam, geest en ziel. Niets meer of minder dan jezelf te kunnen zijn, tevreden zijn met wie je bent.

Veel mensen houden spanning vast in hun lichaam, door yoga te doen komen deze spanningen los, men ervaart weer eenheid, meer rust en ruimte. Door yoga in een groep te doen ervaart men niet alleen de eenheid in zichzelf maar ook de eenheid met anderen. Yoga breng mensen dus dichterbij henzelf maar ook dichterbij elkaar.

In mijn ogen verdient iedereen het om een keer per week tijd voor zichzelf te vinden en naar de les te gaan. 

Docent Flow Yoga

Saskia Kors

Yoga docent

Moeder van 3 zonen en woon in Vledder. Ik hou van zeilen met mijn gezin met onze trimaran. Dit doen we op het Ijsselmeer en de waddenzee. Daarnaast ren ik graag door de natuur. Een mindful manier van hardlopen volgens de chirunning techniek. Dit doe ik regelmatig ook tijdens vakanties. 

Ik volgde de non-duale coaching en therapie opleiding bij Alexander Zollner. Daar heb ik geleerd om te mediteren. Maar ook de link met psychologie werd gelegd. Daarnaast doe ik met veel plezier spring forest qigong en verschillende meditatie opleidingen bij Froukje Buma en Jeroen Kuyper. Samen met mijn collega ben ik yin yoga en mindfulness lessen gaan geven. Ik volg nog steeds verschillende sportlessen o.a. pilates, stretch and reachles en freestyler.

De laatste jaren heb ik de yoga weer opgepakt. Namelijk een combinatie van hatha en yin yoga. Deze zomer volgde ik bij Esther Scheen de yin yoga teacher opleiding basis en verdiepingscursus.

De yin yoga geeft mij veel soepelheid in mijn lichaam en ook in mijn geest. Daar voel ik mij heel goed bij.

Docent Yin Yoga

Foto Saskia
rilana punt

Rilana Punt

Yoga Docent

“Yoga brengt je weer terug naar je kern en herinnert je eraan dat er binnen in jezelf altijd een plekje is waar het rustig is, of het buiten stormt of niet”

Ik ben creatief kindercoach en kinderyogadocente. Creatief bezig zijn, de natuur en yoga zijn voor mij momenten van ontspanning en geluk! Yoga heeft mij jaren geleden terug gebracht naar mijn kern. Het houdt mijn lichaam en geest in balans, in combinatie met struinen door het bos.

Ik ben enorm dankbaar dat ik kinderen en jongeren mag begeleiden dmv coaching en yoga, om hun te leren de aandacht naar binnen te richten en vanuit die stilte, zichzelf te leren kennen en weer in verbinding te komen met eigen kracht. 

Leren om aanwezig te zijn in het moment met alles wat er is en wat zich aandient, maakt dat je beter met situatie buiten jezelf om kunt gaan en stevig blijft staan. 

Docent Kinderyoga

Scroll naar top