FITNESS IN DWINGELOO

FITNESS

Wanneer je bij Ludis Personal Gym komt sporten starten we met een intake gesprek. Tijdens deze intake bespreken we je doelen en nemen wij een aantal gezondheidstesten af. Zo brengen we samen de beginsituatie goed in kaart. Na de intake ontvang je een persoonlijk trainingsschema en advies op maat om je doel(en) te behalen. Door de samenwerking met verschillende fysiopraktijken kun je ook sporten met lichamelijke klachten en/of beperkingen. Zo werken we samen aan een sneller herstel.

Samen met een instructeur zul je dit trainingsschema doorlopen om ervoor te zorgen dat je de oefeningen correct uitvoert. Door onze overzichtelijke fitnessruimte kunnen de instructeurs iedereen goed zien en tips geven waar nodig. Tussentijds passen wij het trainingsschema aan, zodat het trainingsschema op niveau blijft en je je doelen behaalt.

Na 2 maanden sporten plannen we een evaluatie om de voortgang te bespreken. Aan de hand van de evaluatie maken wij een nieuw trainingsschema om het lichaam te blijven prikkelen.

sportschool dwingeloo
sportschool dwingeloo

PERSONAL TRAINING

Bij personal training draait het om jou. Wij geloven in persoonlijke aandacht. Jouw resultaat is wat telt! Of je nu wilt afvallen, conditie verbeteren of spiermassa opbouwen, jouw training wordt samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Wij zoeken een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid. Wanneer je start met personal training nemen we verschillende gezondheidstesten af om te kijken hoe je ervoor staat. Regelmatig ga je samen met jouw personal trainer opnieuw testen om de voortgang te bespreken. Na de intake ga je één op één aan het werk om jouw doelen te behalen! De personal trainer motiveert je en zorgt ervoor dat je de oefening perfect uitvoert om het optimale resultaat uit je training te halen. Op deze manier werk je gericht, snel en veilig naar je doel.

Vragen of interesse? Neem contact op met ons voor een vrijblijvende intake of aanvullende informatie.

GEZONDHEIDSTESTEN

Ludis ondersteunt je in het verbeteren van je conditie, kracht en/of het veranderen van je leefstijl. Er worden verschillende testen afgenomen om de beginsituatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Zo stel je samen met je instructeur realistische en haalbare doelen.

Doormiddel van verschillende testen meten wij de volgende onderdelen:

  • Conditie
  • Lenigheid
  • Gewicht, vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage en visceraal vet (vet rondom organen)
  • Coördinatie en stabiliteit
  • Kracht
testen dwingeloo
pilates dwingeloo begeleiding

SMALL GROUP TRAINING

Met small group train je minimaal met 2 en maximaal met 4 personen. Je sport samen met jullie eigen personal trainer!

Je kan zelf kiezen met wie je sport, bijvoorbeeld met je vrienden/vriendinnen, familie, buurt genoten of collega’s. Je hoeft niet allemaal dezelfde doelen te hebben. Wanneer je start doen we een uitgebreide intake individueel of gezamenlijk om iedereen zijn/haar doelen te bespreken. Aan de hand van de doelen zal de personal trainer een trainingsplan maken. Zo kan je ook met verschillende doelen toch samen sporten op jouw eigen niveau. Regelmatig worden jullie getest door de trainer en bespreken jullie de voortgang.

Small group training heeft als voordeel dat je in een kleine groep traint met veel persoonlijke aandacht. In een groep sporten is motiverend en natuurlijk heel gezellig!

Het is ook een voordelige manier van personal training omdat je de kosten deelt. Hoe groter de groep hoe goedkoper het per persoon wordt!

Scroll naar boven